Ако някой знае нещо да пише.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Помощ за вътрешни карета 159 1.9 jts
Collapse
X
-
145 1.4ТС 97г.EX,156sw2.4jtd 20V 2005 EX,
159sw 2.2jts ti 07г. EX,147 1.9jtdm 8V 07г.EX
159 1.9jtdm 05г.
Comment
-
http://www.ebay.com/sch/i.html?_from...08281&_sacat=0 това намерих като вариянт колега дано е полезно и на мен ми предлагат цяла полуоска
Comment
-
Добре ли проверхте дали единственият виновник е карето? Ако ти е разбита чашката, което е най-вероятно, колкото и карета да смениш, ефект няма да има, или ще е мимолетен. Вариантите - или цяла полуоска, или рециклирарена на сегашната.Alfa Romeo 159 SW, 1.9 JTDm
Alfa Romeo 156, 2.4 JTD
Ex: Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, Subaru Legacy 2.5i,
Alfa Romeo 156, 2.0TS
Comment
-
Първоначално публикувано от AlfaMan Покажи съобщениеДобре ли проверхте дали единственият виновник е карето? Ако ти е разбита чашката, което е най-вероятно, колкото и карета да смениш, ефект няма да има, или ще е мимолетен. Вариантите - или цяла полуоска, или рециклирарена на сегашната.AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от AlfaMan Покажи съобщениеДобре ли проверхте дали единственият виновник е карето? Ако ти е разбита чашката, което е най-вероятно, колкото и карета да смениш, ефект няма да има, или ще е мимолетен. Вариантите - или цяла полуоска, или рециклирарена на сегашната., но ако махнем майтапа, къде рециклират тези полуоски и да имате представа на опела дали имат нещо общо?
Comment
-
Знам за Жан (има и други, но не ги знам), но като качество не мога да ти кажа дали е добре или зле - не съм му ползвал услугите. Иначе от опела мисля няма да станат - платформата на 159 никой друг не я ползва.Alfa Romeo 159 SW, 1.9 JTDm
Alfa Romeo 156, 2.4 JTD
Ex: Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, Subaru Legacy 2.5i,
Alfa Romeo 156, 2.0TS
Comment
-
Сега малко да раздвижим темата.
Снощи разглобих въпросното каре.И какво мислите стана,трипода на парчета.
Чашата перфектна ,трипода от Форд транзит канект 1.8 16v и всичко е наред.
Не се хващайте на глупости от рода полуоска,оригинално каре и тн.
С малко повече ровене разбрах номер по Pascal и готово.Alfa Romeo 156 2,0 TS
Alfa Romeo 159 1.9 JTS
Comment
Comment